Myydään: OY Suomi AB

Oy Suomi Ab myydään eniten tarjoavalle sopivissa osissa. Kaupan on kaikki paitsi Altia ja Talvivaaran ongelmat. Ydinvoimalat, sähköverkot, maantiet, rautatiet, tietoverkot, kylät ja kaupungit saapi ostaa pois. Palveluita pyörittäköön veroparatiisifirmat ja mieluiten riistopalkoilla, kunhan saadaan tuo sosiaaliturva ajettua alas häiritsemästä.

 

Syystäkin täällä itketään Pisa-tutkimuksista, kun emme me pienet ja tyhmät ihmiset älyä edes osoittaa kunnolla mieltämme täällä. Mitä nyt jotkut känniääliöt hakkaavat lätkämailoilla hevosia ja vievät pohjan siltäkin hyvältä.

 

Pitäisikö nuo puolustusvoimatkin jo myydä mahdollisesti samoille nimettömille ulkomaisille sijoittaja-globalisteille, jotka täällä omistavat jo kohta muutenkin kaiken puolustamisen arvoisen? Tuotoilla voidaan taata kaikki eteläisen EU:n lainat vaikka Rodoksen saarta vastaan ja kun kaikki kuitenkin menee päin persettä, niin siirrytään sinne sitten tekemään sitä mitä parhaiten osataan, eli ryyppäämään.

 

Kuulostaa suunnitelmalta?

4 kommenttia artikkeliin “Myydään: OY Suomi AB”
 1. Kimmo Kautio sanoo:

  Ehkä meille jää vielä kaiken jälkeen muutama Torspo ja hevosia saa halvalla vaikka Bulgariasta, niin ei lopu tekeminen siellä Rodoksella sitten. Ja pärjätään pissatesteissä edelleen, kunhan ei keskikalja lopu…

 2. Seppo sanoo:

  Niinpä. Iso osa Itä-Suomea on jo myyty venäläisille. Samalla meni määräysvalta. Täälläkin kaupat jo Loppiaisena auki. Tianne on kohta kun Ukrainassa.

 3. Aarno Järvinen sanoo:

  Mutta sitä 50 peltohehtaaria ei vissiin pysty myymään kun Kiina on sen vuokrannut sano
  Aarno Järvinen

 4. Seppo sanoo:

  Rovaniemelllä Pohjanhovissa eräs äveriäs liikemies kehui olevansa niin rikas, että pystyisi ostamaan vaikka koko Suomen.
  Nätti-Jussi kuunteli aikansa liikemiehen kehumista toisesta pöydästä ja virkkoi kuivasti:
  – Miten sinä voi ostaa, kun minä en myy.

Jätä kommentti

css.php