420 kertaa kiitos

Demokratia on puhunut. Sain 420 ääntä uutena ja päivän politiikan ulkopuolelta tulleena ehdokkaana. Tulokseen on oltava tyytyväinen, kun huomioi puolueen valtakunnallisten kannatuslukujen romahtamisen prosentilla. En aio valittaa, että väärin äänestetty tai syytellä omia tai vieraita sen enempää. Uskon edelleen siihen, että oma menestys on omasta itsestä kiinni. Tuijotan viime kädessä siihen, mitä olisin itse voinut tehdä toisin, mutta siinäkään ei kannata jossitella. Niin urheilussa, kuin muussakin elämässä lopputulos on viime kädessä kiinni käytännön toteutuksesta; siitä, miten hyvät ideat viedään onnistuneesti käytäntöön. Vaikein rasti on vaatia itseltään ja muilta päivittäisen toiminnan laatua ja tarttumista kaikkiin käsillä oleviin hetkiin yhtä arvokkaina ja merkityksellisinä.

Juhani ”Tami” Tammisen oppien mukaan nyt on hyvä hetki pysähtyä, analysoida, tehdä johtopäätös ja jatkaa matkaa. Politiikka kiinnostaa edelleen vietävästi. Bloggaaminen ja mielipidevaikuttaminen ei lopu. On selvää, että tällä mandaatilla matka jatkuu.

6 kommenttia artikkeliin “420 kertaa kiitos”
 1. kuningasjätkä sanoo:

  Vahingosta viisastuneena (niin toivon) seuraavalla kerralla kerrot ensin perusasiat ihan täydellisesti, että äänestäjälle ei jää epäselväksi; mitä olet ja miksi olet ollut olemassa ja mitkä ovat tärkeimmät tavoitteesi.

  Sitten vasta aloitat päivän aiheiden käsittelyn. Kun ensin olet perehtynyt niihin nin että osaat myöskin vastakommentointiin vastata asiantuntevasti.
  Hermojen hallintaa ei kannata väheksyä, sitä kannattaa harjoitella.
  Vaikka kuinka kaadettaisiin lokaa niskaan, niin se jolla pinna plaa ensimäisenä on hävinnyt pelin!

  Nythän sinulla Kimmo on jo kokemusta, 420 äänen verran senkin voit lisätä meriittilistaasi, jopa jo ensivuonna kun on aika koettaa onneaan kunnallispolitiikassa.
  Ja sen jälkeen onkin enää kolmevuotta siihen kun alkaa uusi vaalirumba eduskuntaan.

  Että Sikäli…

  • Kimmo Kautio sanoo:

   Jos asioiden älyllinen käsittely vastii itsensä ja taustojensa esiin tuomista, niin kertoisitko kaikille lukijoille, että milläs mandaatilla sinä täällä viisastelet?

   Kunnallisvaalit järjestetään keväällä 2017.

   • kuningasjätkä sanoo:

    Mä toimin poliittisena kriitikkona..
    Ihan itse antamallani mandaatilla, josta en liene sinulle tai muillekaan tilivelvollinen.
    Olen kirjautunut alustan luojan hyväksymin tiedoin sivustoille ja sen pitäisi riittää sinullekin!
    Lisäksi minullapa sattuu olemaan ihan suomen perustuslaillinen oikeus ilmaista mielipiteitäni, niin paljon kuin sitä vain haluan tehdä.

    Ja mähän haluan, halusitpä SÄ tai et!

    Kunnallisvaalit olivat viimeksi syksyllä 2012 ja siitä neljä vuotta eteenpäin sattuisi kylläkin syksylle 2016, joka on n. vuoden päästä.. Laskeppa vielä uudestaan, jos osaat? Kevät 2017;kin on n. vuoden päästä jos ei pilkkuja aleta viilaamaan

    No aivan sama, mutta kun jo noin ottaa taaskin hernettä rööriin, niin et sä jaksa sinne asti edes odottaa kun tekisi mieli heittää lusikka nurkkaan poliittisella saralla.

    Että Sikäli..

    • Kimmo Kautio sanoo:

     Vetäisinkö herneet nokkaani joutavista jorinoista? Ei sulla niin suurta vaikutusta ole.

     Kunhan ruokin trollia kysymyksellä, kun et oikein harjoita sitä mitä saarnaat.

 2. sarirautio sanoo:

  Kimmo, kiitos yhteistyöstä ja kaikkea hyvää! Jatketaan seudun liikunta- ja urheilutoiminnan sekä hyvinvoinnin lisäämistä.
  Voimia ja iloa arkeen.
  Sari

Jätä kommentti

css.php