Että mitähän vappua…

Tämän pikku väännöksen Sannin biisin ”Mitähän v*ttua” lyriikoista myötä toivottelen kaikille Hauskaa Vappua! 😀

MITÄHÄN VAPPUA

En haluu huijata sua
tai kiertää veroja
mut oon välil pihalla
en harhaanjohtaja

sanot et jäin kiinni
verosuunnittelusta
se Harakkako soitti?
syytin valehtelusta

En tunne tuota holdingii
siis turhii syytöksii
noi ei oo Panaman paperii
ja mä laulan…

ETTÄ MITÄHÄN VAPPUA
MEILLÄ ALKAA DUUNARIT LOPPUA!
KIVA ET ON KAVEREITA
MUT POMOT EI TEE HOMMIA

ETTÄ MITÄHÄN VAPPUA
KOHTA ALKAA PALKAT TIPPUA!
SUN TOIMEENTULOTUISTA
OTAN VÄHÄN SIIVUA

NA NAA NA NAA…

En haluu palkkaa sua
vaan Mossad Fonsecaa
mut sen kassakaapista
vuotaa Nordeaa

kun uutta pankkiirii
etsin Luxembourgista
etsit uutta säästöä
ku Berner junista

En tunne noita syytöksii
en ownaa holdingii
piiloon hallintarekkariin
ja vähän äkkii…

ETTÄ MITÄHÄN VAPPUA…

8 kommenttia artikkeliin “Että mitähän vappua…”
 1. Lauri Kivimäki sanoo:

  Tuohon voisi jatkaa, eläkeläiset, koyhät, ja työttömät olette meille tärkeitä vain vappupuheissa ja vaalien alla. Sovitus Hakaniemen veroparatiisin orkesteri.

  • valitan sanoo:

   Koska EK on toimintansa Hakaniemeen siirtänyt.

   Mistä katkeruutesi Ay-liikettä ja työväkeä kohtaan juontuu. Onko ollut joskus pyrkyä Ay-liikkeen tehtäviin mutta kysyntä ei ole riittänyt? Anteeksianto on parasta ja halvinta terapiaa, suosittelen.

   Hyvää Vappua, vaikka tuskin juhlit halveksimasi väestönosan juhlaa.

   • Lauri Kivimäki sanoo:

    En minä työläiseläkeläisenä ja 45 vuotta SAK:n liitoille jäsenmaksua maksaneena toki työläisiä väheksy. Olen kuitenkin aina arvostellut liittojen johtamistapaa. Sitähä ei sallita. Ay-rintamalla minulla ei ole ollut sen kummenpia pyrkimyksiä. Mitä nyt kerran olin jonkinlaisena yhdysmiehenä ja tarpeekseni näin. Lipun vedän salkoon 1,5. niinkuin vedän myös 8.5. Se minulle suotakoon. Muuta tapaa minulla ei ole työläisiä kunnioittaa. Kun en viitis enää lähteä vappupuheitakaan kuunteleman.

    • Antti Sulonen sanoo:

     Minä vedän lipun salkoon noiden lisäksi myös 12.5., sekä 15.5. Tuon 9.5 jätän liputtamatta, ei minulla mitään Eurooppaa vastaan ole, mutta Suomi ei ole Eurooppa.
     Vappu ei minulle sinänsä mikään erityinen juhlapäivä ole, en yleensäkään juhli mitään mitä suuret massat pitävät ainoastaan juhlimisen arvoisena. Olkoon tuo porukka sitten haalariväestöä, tai valkolakkijuhlijoita, työläisiä on suurin osa noista valkolakillisistakin.

 2. Lauri Kivimäki sanoo:

  Jatkan vielä edelliseen. Suurta kunnioitusta osoitan Valkeakoskelaisille, jotka joka vapunaatto tulevat tekemään tervehdyksen Syrjäntaakse muistomerkille joka on pystytetty koskilaisten työläisneitojen murhaseuduille. Se on heillä vuotuinen perintö. Aivan eri asia kuin mennä pikkuhönössä kuuntelemaan poliittista jargonia. (Tätä on tullut nuorempana tehtyä. ja useinkin).

 3. Harri sanoo:

  He,he, hyvä sanoitus, Hauskaa Vappua, joka tietenkin ollaan töissä, täähän on työn juhla 🙂

  • Lauri Kivimäki sanoo:

   Hauskaa työvappua, tuli niitäkin koettua. Eräs työkaverini sanoi, että tää on aika kannattavaa. Tulee tuplapalkka ja jää sen lisäksi ostamatta pari Chivas Regal pulloa. Eikä ole krapula.

 4. Lauri Kivimäki sanoo:

  Olen tuossa parisen tuntia kuunnellut Radio Suomea toisella korvalla, en muista kuulleeni yhtääntyöväenlaulua.Sitä tavanomaista radiomusiikkia vain. Vaikka aikanaan hankinkin (pakosta) valkolakin, en sitä muistaaksen lakkiaispäivän jälkeen ole päähäni laittanut. Onneksi elämäntlanteessa tapahtui tuon jälkeen muutos, etten menny Tampereella hallinnollis-taloudelliseen opiskelemaan vaan jouduin valitsemaan toisen vaihtoehdon, Opiskelut pystyin hyvillä kesäansioillani itse kustantamaan. Armeijaankin olisin saanut jäädä, ei kiinnostanut tarpeeksi. Olen jälkeenpäin miettinyt kuinka elämä heittelee. Kun tympäännyin kaulusherran hommiin ja aloin tehdä sellaista mitä olisin kai aina halunnut. Ei noista koulutuksista ja työkokemuksista ollut kuin haittaa uskottavuuden kannalta. Onneksi jotkut uskoivat, vaikka sainkin jonkin aikaa kantaa työtovereiden keskuudessa herrojen kätyrin leimaa. pahinta mitä työläiselle voidaan sanoa. Onneksi lopulta uskoivat. Vappu aiheuttaa kaikenlaisia mietteitä.

Jätä kommentti

css.php