Ajopuuna liittovaltioon itsenäisyyden turvaamiseksi?

Vasemmistoliiton kansanedustaja ja puolustusvaliokunnan jäsen Markus Mustajärvi kirjoitti torstaina 5.10. Facebookissa historiallisesta ja mustasta päivästä. Siis siitä, miten eduskunnan ”puolustusvaliokunta hyväksyi EU:n militarisoinnin ja Suomi on siinä täysin rinnoin mukana”. Mustajärvi perää perussuomalaisilta ja siniseltä eduskuntaryhmältä EU-kriittisyyttä ja liittovaltion vastustamista nyt, kun sitä eniten tarvittaisiin. Jättämässään eriävässä mielipiteessä Mustajärvi toteaa, että puolustusrahasto kaventaa kansallista harkintavaltaa puolustussektorilla ja puolustusrahaston kulut tulevat kansallisten puolustusmenojen päälle.

Puolustusrahasto on jälleen uusi askel liittovaltion suuntaan, kun rauhan projektina alkunsa saanut Euroopan unioni ryhtyy militarisoimaan itseään. Jos yhteisvaluutta euro on ajan saatossa johtanut vaatimuksiin EU:n yhteisestä budjetista ja valtiovarainministeristä, voimme vain arvailla, milloin syvenevän puolustusyhteistyön myötä vaatimuslistalle lisätään myös yhteinen puolustusministeri.

Jos jollakin lukijoista ei oma polla säteile, niin katsokaa, mitä Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker sanoi Unionin tila – puheessaan syyskuussa. Junckerin mukaan vuoteen 2025 mennessä EU:lla pitäisi olla jo täysin yhteinen puolustus, koska ”EU tarvitsee sitä ja NATO haluaa sitä.” Suomessa NATO-jäsenyyden kannattajat tukevat turhautuneisuuttaan EU:n yhteispuolustusta, koska jäsenyyden kannatuslukemat polkevat kaikissa merkittävissä mielipidemittauksissa paikallaan. EU:n yhteispuolustus kun olisi selkeästi NATOn eurooppalainen pilari, kuten presidenttiehdokkuutta tavoitteleva Paavo Väyrynen on useaan otteeseen sanonut.

Euroopan yhteisen puolustuksen tukeminen siksi, että Suomi tarvitsee sitä itsenäisyytensä turvaamiseksi on kaikessa paradoksaalisuudessaan aivan megalomaanista idiotismia. Ei kuoleman pelosta pidä itsemurhaa tehdä, sanoi jo presidentti J.K. Paasikivi aikanaan.

Keskusteluilmapiiri liittovaltiokehityksen ympärillä on tuskallista seurattavaa. Suomi on lipumassa ajopuuna liittovaltioon, mutta asiasta ei haluta keskustella. Viimeksi torstain 5.10. politiikkaradiossa keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen kuumeni, kun perussuomalaisten kilpasisko Laura Huhtasaari aivan perustellusti EU:n puolustusyhteistyön vievän Suomelta päätösvaltaa myös puolustuksen osalta. Liittovaltomiesten tuska on kova, kun EU natisee liitoksissaan.

Kaikesta huolimatta Suomesta ollaan tekemässä Kataloniaa, joka herää ehkä vuosikymmenten päästä taistelemaan unohdetusta itsenäisyydestään. Silloin ovat EU-armeijan panssarit jo kaduilla ja liittovaltion poliisi pamputtaa vaaliuurnille pyrkivää kansaa. Suomi-nimisellä valtiolla alkaa olla edessään viimeiset hetket taistella itsenäisyydestään demokraattisin ja rauhanomaisin keinoin. Tulevat presidentinvaalit ja eduskuntavaalit vuonna 2019 ovat monella tapaa merkittävät vaalit, sillä niissä ratkaistaan itsenäisen Suomen linja ja tulevaisuus.

Kehotan kaikkia, joille kotimaa on kallis, allekirjoittamaan Paavo Väyrysen kannattajakortin. Laura Huhtasaarta ei saa jättää presidentinvaalidebateissa EU-kritiikissään yksin. 100-vuotias Suomi tarvitsee nyt avointa keskustelua isänmaan ja Euroopan tulevaisuudesta.

9 kommenttia artikkeliin “Ajopuuna liittovaltioon itsenäisyyden turvaamiseksi?”
  1. Joo voinhan mä sen kannattajakortin käydä kirjoittamassa, mutta en mä silti sitoudu Paavoa äänestämään. Kun tuo takin kääntö on suosittua nykyään politiikassa, niin kai sitä voisi käyttää myöskin äänestäessä. Eli tänään kannatan Paavoa ja huomenna äänestänkin vaikkapa sitä Huhtasaarta, vaikka tosin ääneni saa mieluummin Janitskinin Ilja, siis sikäli jos hän on ehdokkaana..

  2. Paavo se jaksaa aina yllättää.
    Tänään oli tälläiset puheet:
    http://www.iltalehti.fi/politiikka/201710192200471788_pi.shtml

    Jos tavallinen ihminen rupeaisi tuollaisia höpisemään julkisesti, niin valkotakkiset sedät/tädit tulisivat pillit vinkuen hakemaan hoitoon. Mutta kun politikot ja varsinkin Paavo Väyrynen, päästelevät sammakoita ym höpöjuttuja, niin kansa hurraa ja siinä kaikki.
    Ja sitten vielä jotkut pässit suosittavat kirjoittelemaan nimiä pressanvaaliehdokkuus kannattajakortteihin?

    Mutta oikeesti hei, kun Paavon takki on kääntelystä kulunut niin pahoin, niin eiks voitas porukalla kustantaa Paavolle uusi takki, pikakääntöominaisuuksin?
    Samalla niitä takkeja, mikäli rahankeruu onnistuu suurissamäärin, voisi hankkia muutamille muillekin takinkääntäjäpolitikoille?

    • Kimmo Kautio sanoo:

      Kuningasjätkälle tiedoksi, että Paavo on puhunut eduskuntaan paluusta jo pidemmän aikaa ja tämä liike on osa Paavon ja kansalaispuolueen tavoitetta vaikuttaa Suomen suuntaan ja tulevaisuuteen. Ja tuo oppositiossa myös oppositiota vastaan on maahanmuutto- ja ulkopolitiikan suhteen täysin looginen kanta, joka on täysin linjassa siihen, mistä Väyrynen on nyt pari vuotta jo puhunut ja kirjoittanut.

      Takinkääntö on siis asiaa seuraamattoman katsojan silmässä. 😉

      • kuningasjätkä sanoo:

        No kiitos tuosta tiedosta. Mutta kun Paavo on puhunut niin monesta muustakin jo niin pitkään ja aina on muuttanut puheitaan siitälähtien kun Kekkosen häntämieheksi pääsi. Se oli silloin 6-70 luvulla, silloin kun sinusta Kimmo oli olemassa vain ajatus isäsi aivokopassa.
        Väyrysen puheet piireissä tunnetaan ja teotkin on jo punnittu. Pöpiläänhän tuollainen joutais, mutta politikot on suojeltuja, ei niitä voi sellaisiin samanlaisiin alistaa kuin taviskansalaisia. Mutta niinkuin aiempana kirjoitin, että voinhan sun mieliksesi allekirjoittaa kannattajakortin, mutta se kun ei sido äänestämiseen, niin käännän takkia tarpeen mukaan. Se kun tuolla Väyrysenakanpojalla tuppaa olemaan tuo puheenparsi sitä luokkaa että Minä, Minun, Minusta, Minulle jne Vaan ootko kakaan muulloin kuullut Paavon sanovan Me, kuin silloin kun puhuu itsestään ja muijastaan.
        Eiköhän näitä Trumppeja, Väyrysiä, Sipilöitä ym ävp/evp tyyppejä ole jo tarpeeksi, ei tuollaisessa pyrkijässä ole presidenttiainesta..

        Mitä sitten varsinaisesti koko presidenttiyteen tulee, on se virka oikeastaan aika turha elätettävän virka. Kun ei presidentillä ole edes senkään vertaa valtaa suomessa, kuin mun mersun keulamerkillä. Mun mersun keulamerkki ehkä näyttää sunnan, mutta minä se määrään minne mennään ja kuinka kovaa.. Edes hallitusta ei presidentti vo hajottaa, ellei pääministeri sitä ehdota ja onhan tää nähty kuinka pääministerinkin takki on kääntyillyt moneen otteeseen…jopa hallituksen hajoittamishommissa!

  3. Voi Väyrys parkaa, kun olisi enää kuukausi aikaa toimittaa hyväksyttävä määrä kannattajakortteja ja vasta puolet on kasassa! http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Ty%c3%b6l%c3%a4s-ker%c3%a4ysurakka-yll%c3%a4tti-Paavo-V%c3%a4yrysen-%e2%80%93-vasta-puolet-kannattajakorteista-kasassa/1068495#cxrecs_s
    Kiirettä pukkaa ja kun ei edes uutisotsikoihin pääse, kun ei ole mitään uutisoitavaa!

    Olis kannattanut varmaan pysyä Keminmaalla ja tehdäkin ihan oikeasti jotain äänestäjiensäkin etääe, eikä vaan kokoajan omaa Minä Egoaan pullistella; Minä, Minun, Minusta, Minulle, Minussa, jne…

    Jos Väyrynen kohta kysyisi kuuluisan kysymyksensä; ”voiko vitutukseen kuolla?”

    Voisi joku vastata, kyllä voi, ainakin poliittisesti…

    Väyrynen kun alkaa olla jo poliittinen broileri, sellainen ylikypsäksi käristetty, joka ei kelpaa enää edes biopolttoaineen raaka-aineeksi!

    Että Sikäli.

  4. kuningasjätkä sanoo:

    Mutta Paavo tuo ikuinen optimisti jaksaa vaan vitsiä pukata, juutuubin täydeltä..:
    https://www.youtube.com/watch?v=fg-DeJQy23M&feature=youtu.be

    Mutta mutta mistähän saisi ne 10 tuhatta korttia, täytyisikö laittaa keminmaan kansalaisopiskelijat kirjoittelemaan väärennöksiä?

  5. Paavolta puuttuu vielä 5000 korttia ja aikaa olisi kaksi viikkoa.
    Aattelin auttaa Paavoa ja kun kortteja kirjoitutettiin yhdessä kaupungissa vähän joka kadunkulmauksessa niin kirjottelin siinä päivän aikana viiteen korttiin kannatukset. Eri nimillä, mutta allekirjoitukseksi laitoin aina saman suherruksen josta kyllä näkee kuka sen on kirjoittanut..

    Nääs kun ei ne mitään henkkareita kyselleet, niin kai se on mitä niihin suhertaa.

    Jos vaikka sattuis käymään niin että joku noheva tarkastaja hiffaisi jotain…

  6. Olis se muuten aika jänskää, kun Paavo vie kaikki juuri ajallaan kasaan haalitut juuri ja tasan 20 tuhatta kannattajkorttiaan tarkastettavaksi ja sitten joku noheva tarkastaja hiffaa että ainakin kahdessasadassa kortissa, tai enemmässäkin onkin allekirjoituksina; Joulu Pukki, Peter Pan, Helinä Keiju, Aku Ankka, Mikki Hiiri, Dumbo Norsu, Teräs Mies, Lepakko Mies…… tai joitain muita taru- tai julkisuuden olentoja..

    Rupeaisikohan Paavon puntit tärisemään, löytyisikö jälleen syyllinen jostain muusta, kuin Paavosta itsestään?

    Mutta sanokaapa mun sanoneen, ei Paavo politiikkaa jätä vaikka uhitteleekin että poliittinen ura on loppu jos ei saa kannatusta.
    Paavo kääntää takkiaan jälleen ja aloittaa uuden pyrkimisen johonkin muuhun yhteiskunnalliseen tehtävään.

    Kas kun seuraavana onkin maakuntavaalit vuorossa, niihinhän hänen pitää osallistua, kukas sen tietää josko vaikkapa kuvernöörin virka olisi tarjolla..

    Ainahan pyrkyrin on pyrittävä, johonkin, ei siitä hän mihinkään pääse !

  7. Paavo lupaa uudenvuoden lupauksissaan pelastaa suomen!
    Siinäpä siitä onkin pelastus-sarakaa kerrakseen.
    Siitpä sitä olisikin suomen kuuluisimmalle ja vanhimmalle takinkääntäjälle sarkaa niitettäväksi kaikenkaikkiaan jopa niin paljon että takki kerkeäisi kääntyä jopa seitsemän kertaa urakan aikana!..
    Kyllä nyt täytyy sanoa, että nyt sä viimeisen ruuvin polittiitseen arkkuusi väänsit, kun tätä ikuista takinkääntäjä,.. Paavoa kaikki vasemmistokansat käännätytit äänestelemään!
    Kai teillä ols ollut se Arhinmäkikin, sehän olis uudenvuodenlupauksenaan voinut antaa sellaisen lupauksen , jonka olisi voinut jopa täyttääkin..;” Aion mennä Etelä-Korean olumpialaisiin ja sammua sielläkin tolkuttomaan tilaan, juotuani riisiviinaa ja kaljaa sekaisin…jne..”

    Mutta että, vasemmistoliitto lähtee Kimmon johtamina aivan omistajaluokan asialle, niin se on ennenkuulumatonta ja tyrmistyttävää touhuilua…

    Mutta sitähän saa mitä tilaa, joten turhaapa lienee seuraavissa vaaleissa polttaa lasten opiskelurahoja taivaan tuuliin, eli pidä vaan Kimmo turpas kiinni ja kerää korkeakorkoiselle tilille lasten lapsilisät, että sun kersasi saavat käydä kouluja ja pääsevät ulkomaille hommiin aikuistuttuaan, ettei niitten tarvitse tapella työvoima-eduista kusipääpäättäjien kanssa täällä suomessa!

Jätä kommentti

css.php