Eduskuntavaaliehdokkuudesta ja tulevasta kirjajulkaisusta

Seitsemän tähden liike kertoi tänään iltapäivällä tiedotustilaisuudessa nimenneensä ensimmäiset 70 ehdokasta kevään eduskuntavaaleihin. Minun nimeni on tässä joukossa mukana. Asetun ehdolle kotivaalipiirissäni Hämeessä, jossa olin ehdolla myös neljä vuotta sitten. Kansanedustajaehdokkuuden lisäksi asetun ehdolle myös Palvelualojen ammattiliiton liittokokousedustajaksi.

Eduskuntavaaliehdokkaana sitoudun Seitsemän tähden liikkeen tavoitteisiin:

1. Puolustamaan Suomen itsenäisyyttä vastustamalla hallitsematonta globalisaatiota ja Euroopan ylikansallista yhdentymistä,
2. puolustamaan Suomen puolueettomuutta vastustamalla Suomen sotilaallista liittoutumista sekä suoran Nato-jäsenyyden kautta että kehittämällä Euroopan unionia sotilasliitoksi,
3. kannattamaan hallittua siirtolaisuus- ja maahanmuuttopolitiikkaa,
4.taistelemaan köyhyyden poistamiseksi ja tasa-arvon toteuttamiseksi kaikkialla,
5.vahvistamaan sekä maaseudun ja maakuntien elinvoimaa että suurkaupunkien asukkaiden hyvinvointia vastustamalla keskittävää metropolipolitiikkaa.

Näiden ohella pyrin vaikuttamaan ainakin sähkönsiirron ryöstöhinnoittelun lopettamiseksi, vanhempien tasa-arvon parantamiseksi huoltajuuskysymyksissä sekä lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien parantamiseksi vanhempien tulotasosta riippumatta. Lisäksi toivon, että kävisimme kansakuntana perustavanlaatuista arvokeskustelua lasten oikeudesta yhteen kotiin, perheeseen, turvallisuuteen ja yhtä hyvään tulevaisuuteen, kuin esimerkiksi oma lapsuuteni oli. Liian moni lapsi kärsii tänä päivänä lyhytnäköisten vanhempiensa kyvyttömyydestä sitoutua pysyvään parisuhteeseen ja kokoaikaiseen vanhemmuuteen.

Suomalaisena isänä en pyri Arkadianmäelle moraalinen sädekehä säihkyen edustamaan Irakin tai Afganistanin kansaa tai kolistelemaan tyhjiä tynnyreitä, vaan turvaamaan itsenäistä ja puolueetonta, kokoaan suurempaa Suomea jälkipolville.

Kerrottakoon tässä samalla, että 1. helmikuuta julkaisen myös e-kirjan Kokoaan Suurempi Suomi, joka luotaa poliittista ajatteluani ja sen kehittymistä vuosien 2012-2018 aikana. Kirjan ensimmäisessä osassa hahmotellaan näkökulmaa suomalaiseen turvallisuuspoliittiseen keskusteluun ja otetaan perustellusti kantaa joihinkin avainkysymyksiin. Toisessa osassa keskitytään pääasiassa sisäpolitiikan teemoihin. Kolmannessa ja neljännessä osassa pääroolin saavat EU- ja maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikka, kun taas viidennessä osassa käsitellään muun muassa politiikan moraali-, sananvapaus- ja arvokysymyksiä.

Kommentti artikkeliin “Eduskuntavaaliehdokkuudesta ja tulevasta kirjajulkaisusta”
  1. RexDurio sanoo:

    +-+No huh huh, pitäisiköhän käväisitä jossain välissä jspllä?

Jätä kommentti

css.php